Vietnam - Hanoi

En och en halv vecka fick racka for att uppleva ett kallt kina sa vi tog taget mot Vietnam!
Efter en ganska simpel boarding till Vietnam satt vi helt plotsligt i nagons bil utan att veta varfor, men han kunde fa fram ordet "Hanoi" och vifta med armarna om att han skulle kora oss dit, men det hade vi ju inte fragat om att han skulle....till slut efter att vi skrikit klart och fatt en tolk forst i bilen och sen en ytterligare per telefon sa kom vi fram till att han anda skulle kora till Hanoi och da lika garna kunde ta med oss for "en liten summa pa 20 dollar" ( Vi akte ju trots allt i 3,5 timmar)
I vilket fall som helst sa kom vi fram till slut och nu har vi trottnat pa Hanoi ocksa! Inte riktigt varan grej att springa runt och se upp for alla miljoner motorcyklar som bara har EN trafikregel: den som tutar mest kor forst!

Idag aker vi mot HalonBay, som tydligen ska vara ett "must see" men vi vet inte riktigt hur vi ska ta oss dit utan att betala en massa dollar for att aka pa turistvisning av den vackra naturen.
Nu har vi verkligen ledsnat pa bade storstader och gratt vader! Men vi ser fram emot massa sol och varme framover!
Hejssvejs!


Kommentarer
Postat av: Jaasper

Ta med någon souvenir från Vietnam-kriget! ;)

2011-01-28 @ 19:22:37
Postat av: Ingrid och Göran

Hej!

Hur ni ska "ta er dit" visste ju min gamla brevkompis Susanne. De hade anlitat "Handspan", ett slags resebyrå med minibussar som ordnar resor till kända turistmål. Enligt henne var de seriösa.Hon tipsade just om "Halong bay" och ett bergsfolk som kallades Sapa. Lycka till och hoppas att det fina vädret kommer snart!

2011-01-28 @ 22:48:46
Postat av: Filip

Fasen vad snabbt ni rör er över kontinenten, ni kommer ju lökar på Bali i en månad sen hahaha

2011-01-29 @ 13:41:59
Postat av: Rikard

ska forsoka jappe! Men Vi flyger soderut den 2:a vet inte om det ar nagra spar efter kriget dar, men det ar min forhoppning att se lite av sadant ocksa ;)



Jaaa mamma! Jag vet att man kan aka via turistbyra, men det villl vi inte, Erik gjorde det misstaget for ett ar sedan!



Jo Filip! och varre blir det pa onsdag flyger vi till Ho Chi Ming, vi haller pa att ga i depression har norrut! :S Sa da flyger vi genom hela vietnam ocksa haha! Daliga vi ar ;)

2011-01-30 @ 06:15:48
URL: http://restillenkines.blogg.se/
Postat av: Filip

MEN VA FAN RIKARD! NI SKA JU HÄLSA PÅ PHAM JU!

2011-01-30 @ 09:22:49
Postat av: rikard

jaaaaaa filip!!! han bor dar! ;)

2011-02-01 @ 13:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback